欢迎来到通力!

您是否对作为公司业务或职业机会的荣誉感兴趣?

公司网站

您是否想在各自的通力网站上了解您所在地区可用的解决方案的更多信息,包括当地的联系信息?

你建议的网站是

maasuositsta ei voida näyttää

Siirry paikalliselle sivustolle
IMG_ONE LOGO(76x52)

Sivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen。Hyväksyt evästeiden käytön painaamara Hyväksyn ja jatkamalla sivujen käyttöä。我们lukea tietosuojaselosteentaalta

回到顶部

Tietosuojaseloste.

TämänTietosuojaselosteenTarkoitus.

通力Oyj ja sen työntekijät, yhteistyökumppanit, tytäryhtiöt ja sidosyritykset(“通力”)ovat sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi ja henkilökohtaisia tietojasi。koni noudattaa henkilötietojesi käsittelyssä kansainvälisiä ja eurooppalaisia tietosuojaperiaatteita sekä sovellettavaa henkilötietoja koskevaa lainsäädäntöä (mukaan lukien EU:n yleinen tietosuoja-asetus, sovellettavuuden mukaan)。

TämäTietosuojaselosteSisältääKokonaisvaltaisestiTietoaSiitä,MitenKoneKäsitteleeHenkilötietoja。SitäVoidaanTäydentääRatkaisukohtaisillaTietosuojaselosteilla JaPaikallisillaLisädokumenteilla。Lisäksioikeutesirekisteröitynähenkilönävaiivatvaihdellamaittain rippuen sovellettavista tietosuojalaeista。TässäTietosuojaselosteessakerrome oikeudet,Jotka Perustuvat Europan联盟Tietosuojalakeihin。

在我们的网站上,网址是henkilötietojen käsittelykokonaisuuksia。tietosuojaselsteen lopussa on tietoa oikeuksistasi rekisteröitynä henkilönä。

  1. Koneen Verkkosivut Ja InternetPalvelut
  2. Koneen Asiakassuhteiden Hallinnan Tietokannat
  3. 我希望我能在一起
  4. Rekisteroidyn oikeudet
  5. TietosuojaselosteenPäifykset.

Rekisterinpitaja ja yhteystiedot

Rekisteröidyn henkilön henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii se konsernin paikallinen yritys, jonka kanssa hän on (ollut) yhteydessä tai johon hänellä muuten on läheisin suhde。

莫奈的作品käyttämät työkalut在全球范围内进行宣传,以及在其他国家和地区进行宣传käyttöön。Näissä globaaleissa työkaluissa ja prosesisa henkilötietoja valvovat yhdessä konkonsernin paikallinen yritys ja KONE Oyj。

rekisteröidythenkilötvoivattttayhteyttäkoneeseenkaikissa tietosuojaanliittyvissäasioissaseuraavien yhteystietjen avulla:

通力建设
Keilasatama 3,02150 Espoo
Puhelin:+358 204 751
Yhteyshenkilö:Globaali Lakiosasto,personaldatarequest@kone.com.

Kaikki rekisteröityjen henkilöiden oikeuksien käyttämiseen liittyvät pyynnöt voidan lähettää KONEelle yhteydenottolomakkeella, joka on kone.com-verkkosivulla//www.artvanharvey.com/en/contact.aspx(“个人资料查询”)。

1. Koneen Verkkosivut JA InternetPalvelut

TämäSisioSisältääyleisetTiedotSiitä,MitenKoneKäsitteleeHenkilötietojasiLiittyenTähänVerkkosivustioonJAKoneen Muihin InternetPalveluihin(“Sivustoon”)。KoneKäsitteleeSivustolaKerättyjäHenkilötietojasiTämänTietosuojaselosteenJa Sovellettavien Lakien Mukaisesti。LueTämäTietosuojaseLosteHuolellisesti,Jos Aiot Selata Tai MuullaTavallaKäyttääsivustoa。Jos etHyväksyTämänTietosuojaselosteenehtoja,Sinun在Poistutava Sivustolda。

1.1 Kerattavat henkilotiedot

YleensäVoitKäydäSivustolaAntamattaHenkilötietojasi。Sivusto Jakautuu Teknisesti ErieSiin,Joista Joihinkin Saatetaan TarvitaEnemmänHenkilötietojaKuinToisiin,JA Joitain Osia TaasVoidaanKäyttääILMANHENKILÖTIETOJENKäsittelyä。

KunKäytSivustolla,TietokoneesiLähettääTeknisetJAMuut Tiedot Automaattisesti Meil​​le(IP-Osoitten,Selaintyypin JaKäynninLähteen)。KeräämmeTietoaVerkkosivustonKäytöstäsiMyösEvästeidenAvulla。Lisätietoja在TämänTietosuojaselosteenEvästeitäkoskevassa奥西萨。

Tietyissä Sivuston osissa sinua saatetaan pyytää antamaan henkilötietoja ja/tai rekisteröitymään, jotta voit käyttää halumaasi palvelua。Kun rekisteröidyt Sivustolle tai saat muulla tavoin käyttöösi tunnuksen tiliesi käyttöä varten, sinulta saatetaan pyytää tiettyjä tietoja。

1.2 Käsittelyn tarkoitus ja oikeudelliset perusteet

kunone käsittelee Sivuston kautta kerättyjä henkilötietoja, sen tarkoituksena on

  • varmistaa sivustonkäytöntehokkuusja turvallisuus
  • kehittää Sivuston laatua ja palveluvalikoimaa。
  • Tarjota mukautettuja palveluita ja sisältöä tunnistamalla henkilökohtaiset tarpeesi ja kininnostuksen kohteesi
  • palveluitamme sinua varten
  • ottaa sinuun yhteytta
  • Tehdätutkimustajakerätätilastotietoa(EsimerkiksimissäsivustomsosioissaKäyttäjätKäyvätJAMitenKauanHeviipyvätSivustolla)。

KONE pyrkii tuottamaan kustannstehokkaita palveluita niin, ettei sinun tarvitse rekisteröityä erikseen jokaiseen Sivuston palveluun。

Tietojen käsittelyn oikeudelliset perusteet KONEen oikeutetut edut, jotka liittyvät yllä mainittuihin tarkoituksiin。KONE pyytää rekisteröidyn suostumusta henkilökäsittelyyn, kun sovellettavat lait sitä vaativat。

1.3 Henkilötietojen lähteet ja säilytysaika

RekisteröidytHenkilötAntavatHenkilötieTotItse Tai Tiedot SaadaanHeidänKäyttäessännSivustoa。

HenkilötietojaSäilyetäääääääääääändniinKauanKuinSe在Tarpeen Tarkoituksissa,Joita Varten NE上Kerätty。SenJälkeenHenkilötiedotPoistetaanTehokkaasti TaiTehdäänNimettömiksi。

1.4 Evasteet

Toisinaan KONE saattaa tallentaa evästeiksi kutsuttuja tietoja käyttämääsi tietokoneseen tai mobiililaitteeseen tunnistamistasi varten, jos olet hyväksynyt tämän esimerkiksi antamalla suostumuksen tai muutamalla selaimen asetuksia。Evästeiden avulla koni saa tietoja siitä, miten ja milloin olet käyttänyt sivustoa, ja koni voi paranuaan palveluaan kehittämällä sivustoa。Evästeiden käyttö verkkosivustoilla on nykyään tavallista。Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit poistaa ne käytöstä muttamalla verkkoselaimesi asetuksia tai käyttämällä konen evästeasetustyökalua。Huomaa kuitenkin, että evästeiden poistaminen käytöstä voi estää sinua käyttämästä tiettyjä Sivuston palveluita。”

1.5 Uudelleenmarkkinointi

Sivustolla SaattaaOllaKäytössäGoogleAdwordsin Uudelleenmarkwointi,JokaNäyttääMainoksiaViimeaikaisenSivustollaKäyntisiPerusteella(Uudelleenmarkkinoitei)。Sivustolla Suoritettavan UudelleenmarkKinoinnin AvullaLisätäändietoisuuttaKoneen Ratkaisuista JA Palveluista。KäyntejäKoskevatTiedotKerätäänTalltentamallaKolmannenOsapuolenEvästeTietokoneellesi。voitpoistaakäytöstäsivustonKäyttöönLiittyvänuudelleenmarkKinoinninKoneenEvästeasetustyökalunavulla。Tarjolla上myöslaajempiakäytöstäpoistovaihtoehtoja,jotkaliittyvätkolmansien osapuolten verkkosivustojenkäyttöön:VOITkäydä网络广告倡议-sivustolla,muokata uudelleenmarkkinointimainosten asetuksia Googlen mainosasetusten sivustolla泰poistaaevästeetkäytöstä。

Poista谷歌adwordsinuudelleenmarkkinointi käytöstä»

1.6 Verkkosivuston analytiikka

KoneKäytääVerkkosivustoAnalyti考卡基,Kuten Adob​​e Analyticsia JA Google Analyticsia,Kun SEKerääTilastototoiaSivustonKäyttäjistäTarkoituksenaanParantaaSisältöä。NormaalistiTämä上的AnonyMiä的数据。Jos Kuitenkin OLET LadannuttunistuneenaSisältöäVerkkosovustolda,KirjautunutSisäänKoneenVerkkopalveluun Tairikyntyts verkkosivustollesähköpostitsesaamasilinkinkautta,Saatammepystyätunnistamanananalytikkadatan,joka onKerättysivustonkäytöstäsi。voitkäyttääkoneenevästeasetustökalunkäytöstäpoistotoimintojaestääksesikonettaseuraamastakäyntejäsisivustolla。SinunTäytyyToistaaTämäToimenPide,昆卡伊特·克恩登·韦尔克科斯·戈斯托拉·埃里蒂埃托里利亚JA / Tai Selaimilla。Voit Poistaa GoogleAnalyticsinKäytöstä拉特拉玛拉Google Analyticsin选择退出浏览器-Lisäosan。

Poista GoogleAnalyticsKäytöstä»

1.7HenkilötietojenSiirtäminen

Kone EiSiirräHenkilötietojakonbet金博宝e Corporationin Tai SenYhteistyökumppaneden,SidoSyritysten,TytäryhtiöidenJAAlihankkijoiden UlkopuolleLe。TeknistenJAKäytännnnnnnnnnnnöllistenvaatimusten takia OsaaHenkilötiedoistasaattavatKäsitelläAlihankkijat,Jotka Sijaitsevat Europan联盟泰Eurofooban Talousalueen Ulkopuolella,TaiitäsaatetaanKäsitelläAlihankkijoidenPalvelimillaEurofoopan Unionin Tai Eurooopan Talousalueen Ulkopuolella。TällaisetAlihankkijatOvat Suoutunepeet Noudattamanan KoneenTiedonkäsittelyStandardeja。

Kone Voi Luovuttaa Luotettaville Kolmansille Osapuolille Koontitilastoja Asiakkaistaan​​,MyynnistäänJALIIKENEMALLEISTASEKÄMUISTA NIIHINLIITYVISTÄSIVUSTONTIEDOISTA,MuttaNämäTilastotEIVÄTSisälläHenkilötietoja。

2.Koneen Asiakassuhteiden Hallinnan Tietokannat

Monien Moiden Yritysten Tavoin KoneHyödyntääääääää亚西曼·斯图森哈林南(CRM)Tietokantoja Hallitakseen Ja SeuratakseenMyyntiäänJAMarkkinIneiaan。Koneen Crm-TietokannatSisältävätHenkilökohtaisiaTietoja Asiakkaistamme,波特里斯斯塔亚亚太斯泰Ja Muiden Yritysten Edustajista,Joiden Kanssa Kone on Liikesuhteessa Tai Pyrkii Sellaiseen。KONEen CRM-tietokannat voivatsisältäähenkilökohtaisiatietojamyösKONEen asiakkaiden asiakkaista泰loppukäyttäjistä,jotka ottavatyhteyttäKONEeseen liittyen hisseihin,liukuportaisiin泰muihin KONEen kunnossapidonpiirissäoleviin laitteisiin,SEKA ulkoisistasidosryhmistä,在kiinnostunut ottamaanyhteyttäkertoakseen yleisesti KONEesta JA仙liiketoiminnasta joihin通力(esimerkiksi位数edustajista ja talousvaikuttajista)。

Tässä osiossa kerrotaan, miten KONE käsittelee asiakkuudenhallintaan liittyviä henkilötietoja。

2.1 Kerattavat henkilotiedot

seuravia tietoja kerätään ja käsitellään CRM:n yhteydessä:

  • 尼姆
  • Titteli.
  • sähköpostiosoite.
  • matkapuhelinnumero
  • lankapuhelinnumero
  • Faksinumero.
  • 奥泰托
  • 凯利
  • Mahdolliset Muut Liikesuhteen Kannalta Olennaiset Tiedot。

TällaisiaHenkilökohtaisiaTietoja KutsutaanMyöhemminTämänTietosuojaselosuojaseLosteen奥西莎2henkilotiedoiksi,JaHenkilöitä,JoidenHenkilötietojaKäsitellään,KutsutaanRekisteröidyiksi.

2.2käsittelyntarkoitusja oikeudelliset perusteet

KONEen suorittaman henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on helpottaa, tukea myyntiä, hallita toimituksia, kunnossapitopalveluita ja laskutusta, pitää yhteyttä asiakkaisiin sopimusten hallintaa ja markkinointia varten sekä muuten ylläpitää asiakassuhdetta。KONE saattaa käyttää henkilötietoja myös käsitelläkseen vahinkotapahtumia ja vaateita sekä tarjotakseen asiakkaille heidän pyytämäänsä apua。

kone saattaa ottaayhteyttärekisteröityihinsuorittaakseen asiakasuskollisuustutkimuksia。Parantaakseen Palveluitaan Kone Toivoo Savansa Kyselyvastaukset varustettuna asiakkaanyhteyshenkilönnimellä。Nimei Ja MuidenHenkilötietojesiKäsittelySeairsusuusuusuusuuskyselyidenYhteydessäPerustuuSuostumukseesi。kaikkitällaisissakyselyissäkerätytspastaussetsetjamuut tiedot luokitellaan koneessa luottamukselliselisiksi,ja tietojenkäsittelysssäjasiirtämisessänoudatetaanashasmukaisia turvatoimimia。

HenkilötietojenKäsitelyStvälttämätöntä,Jotta Voimme Noudattaa Asiakasyritysten Kanssa Solmittuja Myyntisopimuksia。LisäksiHenkilötietojenKäsitelyon tarpeen,kun kone pyrkiiedistämännoikeutettujaetujaan tavanomaisessa liketoiminanassa。KONE pyytää rekisteröidyn suostumusta henkilökäsittelyyn, kun sovellettavat lait sitä vaativat。

2.3 Henkilötietojen lähteet ja säilytysaika

Henkilötiedoton Saatu Joko Asiakkaiden antamina TaiHeidänKäyttäessännKoneenTuotteita Ja Palveluita。Henkilötiedotvoivatmyösollaperäisinkoneenedustajilta,ja ne voivat perustuaheidänliiketoimiinsarekisteröityjenkanssa。TectionsisäPapauksisakone voikerätähenkilötietojajulkisistarekisteistäjamuistaluotettavistaulkoisistaLähteistä。

HenkilötietojaSäilyetäännNIINKauanKuinSe在YlläMainituissaTarkoituksissatarpeen。SenJälkeenHenkilötiedotPoistetaanTehokkaasti TaiTehdäänNimettömiksi。

2.4henkilötietojensiirtäminen

KONE käyttää henkilötietoja yleensä vain sisäisiin likitoiminnallisiin tarkoituksiin eikä siirrä tietoja ulkopuolisille。Joitakin henkilötietoja voivat käyttää ja käsitellä KONEen tytäryhtiöt, alihankkijat ja muut palveluntarjoajat, sillä tavoin kuin yllä mainituissa tarkoituksissa on tarpeen。KONE varmistaa aina, että tällaisia kolmansia osapuolia sitovat sopimukset, joissa on riittävät tietosuojaa ja rottamuksellisutta koskevat ehdot。

Teknisten JaKäytännnnnnnlistenvaatimusten takiahenkilötietojavoidaankäsitelläyös欧盟:n ja eta:n ulkopuolella。Kone varmistaa,ettätällaisilleSiirroilleOn Orikeudellinen Perusta。

3. Koneen Toimittaja- ja Alihankkijatiedot

bet金博宝通力公司ja sen työntekijät, yhteistyökumppanit, tytäryhtiöt ja sidosyritykset (yhdessä通力) käyttävät ratkaisuja ja tietokantatekniikkaa halitessaan KONEen toimittajien ja alihankkijien edustajien yhteystietoja。Tämä Tietosuojaseloste sisältää lisätietoa koentavasta käsitellä henkilötietoja, jotka liittyvät hankinta- ja ostotoimintoihin (Toimittajatietokannat)。

3.1kerättäväthenkilötiedot

seuravia tietoja kerätään ja käsitellään Toimittajatietokantojen yhteydessä:

  • 尼姆
  • Titteli.
  • sähköpostiosoite.
  • Puhelinnumero.
  • 奥泰托
  • Laskutustiedot
  • Mahdolliset Muut Liikesuhteen Kannalta Olennaiset Tiedot。
  • alihankkijoiden työntekijöiden nimi, syntymäaika, yhteystiedot, työsuhdetiedot, pätevyydet ja sertifioinit, muut henkilötiedot, joita KONEen asiakkaat tarvitsevat varmistaakseen asianmukaisen kulunvalvonnan ja turvallisuuden rakennustyömailla。

TällaisiaHenkilökohtaisiaTietoja KutsutaanMyöhemminTämänTämänTämänTämänTämänTämänTämänTämänTämänTämänhenkilotiedoiksi,JaHenkilöitä,JoidenHenkilötietojaKäsitellään,KutsutaanRekisteröidyiksi.

3.2käsittelyntarkoitusja oikeudelliset perusteet

KONE käsittelee henkilötietoja helpottaakseen KONEen hankintoja, ostoja, laskutusta ja sopimusten hallintaa。KONE saattaa käyttää tietoja myös vaateiden ratkaisemisessa, vahinkotapahtumien hallinnassa ja toimittajan tuntemisvelvollisuuden täyttämisessä。

konevoikäyttääyhteystoja toimitussuhteeseenliittyvännyleiseenvistintäänjahallintaan,库特伦·艾维特·哈丁·哈丁·艾米特·凯恩托维斯塔·贾普坦特拉姆斯塔

Lisäksi KONEen täytyy voida rotettavasti tunnistaa sille työskentelevät ulkopuoliset henkilöt, jotta se voi täyttää laatuun ja toiminnan turvallisuuteen liittyvät velvoitteensa。Ulkopuolisen henkilöstön tunnistamiseksi KONEen täytyy säilyttää tiettyjä henkilötietoja toimittajatietokanannoissaan。KONEen Toimittajatietokantoihin tallennettuja tietoja ulkopuolisesta henkilöstöstä käytetään vain työntekijöiden tunnistamiseen ja henkilöstöhallintoon sen mukaan, mikä on tarpeen liittyen heidän työskentelyynsä KONEessa。

Koneen在TarpeenKäsitelläHenkilötietoja上,Jotta Se Noudattaa Hankintasopimusta Ja / Tai Koska Se PyrkiiEdistämännOikeutetujaetujaan tavanomaisessa Liketoiminnassa。Paikalliset Lait voivatmyösvelvoittaakeräämänntiettyjätietojatoimittajistasekäniidentyöntekijöistäjaedustajista。Tällaisetvelvoitteet voivatliittyäesimerkiksiturvallisuusvaatimuksiin,Verotukseen Ja VakuutuksiinSekäulkoistuissaTöissäurakoitsijanMuihinLakisääteisiinvelvoitteisiin Ja Sitoumuksiin。KONE pyytää rekisteröidyn suostumusta henkilökäsittelyyn, kun sovellettavat lait sitä vaativat。

3.3 Henkilötietojen lähteet ja säilytysaika

Henkilötiedoton Saatu Joko Toimittajien Antamina TaiHeidänJAKoneen LiikesuhteenYhteydessä。UlkopuolistenTyöntekijöidenTiedot SaadaanYleensäAlihankkijayrityksiltä,Jotka ToimivatHeidänTyönantajinaan。TectionsisäPapauksisakone voikerätähenkilötietojajulkisistarekisteistäjamuistaluotettavistaulkoisistaLähteistä。

HenkilötietojaSäilyetäännNIINKauanKuinSe在YlläMainituissaTarkoituksissatarpeen。SenJälkeenHenkilötiedotPoistetaanTehokkaasti TaiTehdäänNimettömiksi。

3.4HenkilötietojenSiirtäminen

KONE käyttää henkilötietoja yleensä vain sisäisiin likitoiminnallisiin tarkoituksiin eikä siirrä tietoja ulkopuolisille。Joitakin henkilötietoja voivat käyttää ja käsitellä KONEen tytäryhtiöt, alihankkijat ja muut palveluntarjoajat, sillä tavoin kuin yllä mainituissa tarkoituksissa on tarpeen。KONE varmistaa aina, että tällaisia kolmansia osapuolia sitovat sopimukset, joissa on riittävät tietosuojaa ja rottamuksellisutta koskevat ehdot。

Teknisten JaKäytännnnnnnlistenvaatimusten takiahenkilötietojavoidaankäsitelläyös欧盟:n ja eta:n ulkopuolella。Kone varmistaa,ettätällaisilleSiirroilleOn Orikeudellinen Perusta。

4.rekisteröidynoikeudet

Rekisteröidyt voivat milloin tahansa pyytää konelta pääsyä henkilötietoihinsa。这个国家rekisteröidyn pyynnöstä mahdolliset puutteelliset, virheelliset tai vanhentuneet henkilötiedot。Rekisteröity henkilö voi lähettää pyyntönsä KONEelle yhteydenottolomakkeella, joka on kone.com-verkkosivulla//www.artvanharvey.com/en/contact.aspx(“个人资料查询”)。

Jos henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen, rekisteröidyllä在tahansa peruuttaa suostumus。Jos henkilötietojen käsittely perustuu kooneen oikeutetuihin etuihin, rekisteröity voi vastustaa käsittelyä tietyissä erityistilanteissa。Rekisteröidyn täytyy selostaa erityistilanne pyynnössä, jossa hän ilmaisee vastustuksen。

Tectifyissäolosuhteissarekisteröidytvoivatmyöspyytäähenkilötietojensakäsittelynrajoittamistasekäpyytäätietojensiirtämistä。JosRekisteröidyillä上的KoneenKäsittimiinLiittyviäHuolenaiheitaTai Huomautuksia,HeilläonMyösoikeustehdävalitusashamukaiselle valvontaviranomaiselle。

koone voi evätä pyynnön tai periä pyynnön täyttämisestä kohtuullisen maksun, jos pyyntö on ilmeisen perusteton tai kohtuton taikka konella on pyynnön eväämiseen muu oikeutettu peruste。Oikeutetut perusteet voivat esimerkiksi estää KONEtta poistamasta henkilötietoja, jotka on säilytettävä paikallisten lakien vaatimusten vuoksi tai kirjausketjun ylläpitämiseksi paikallisen vaadeajan loppuun asti。可宁täytyy mahdollisesti säilyttää tiedot myös täyttääkseen sopimusvelvoitteensa。

Huomaa myös, että jos KONE toteuttaa pyyntösi suojata tai poistaa henkilötietosi, KONE ei välttämättä pysty tarjoamaan palveluita, joita haluat käyttää tai jotka olet aiemmin tilannut tai pyytänyt, takka tarjoamaan sinulle sisältöä, jonka haluat ladata tavastaanova。

5. TietosuojaselosteenPäifykset.

Kone PyrkiiKehittämäänSeivustoaan,LiketoimintaansaSekäTietosuojaprosessejaanJa-TyökalujaanjatkuvastiKone Toivoo,EttäKäytTämänTämänTämänAselosteenSilloinTällöinLäpiMuutostenVaralta。Sovellettavien Tietosuojalakien Mukaisesti kone voi ottaa sinuunyhteytäyössmyösmyösmuidenkäyttöliittymienkauttataikerättyjenyhteystizeneavullakertoakseenpäityksistä,Joilla On Olennaista Vaikutusta SinuunRekisteröitynäHenkilönä。