欢迎来到通力!

您是否对通力作为企业业务或职业机会感兴趣?

公司网站

您是否想在各自的通力网站上了解您所在地区可用的解决方案的更多信息,包括当地的联系信息?

你建议的网站是

maasuositsta ei voida näyttää

Siirry paikalliselle sivustolle
IMG_ONE LOGO(76x52)

SivustommeKäyttääEvästeitä,Jotta Voimme Tarjota Sinulle Parhaan Mahdollisen Kokemuksen。HyväksytEvästeidenKäytönPacaamallaHyväksynJAJATKAMALLASIVUJENKÄYTTÖÄ。voit lukea tietosuojaselosteentaalta

回到顶部

Tietosuojaseloste

塔曼Tietosuojaselosteen tarkoitus

通力Oyj ja sen työntekijät, yhteistyökumppanit, tytäryhtiöt ja sidosyritykset(“通力”)ovat sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi ja henkilökohtaisia tietojasi。koni noudattaa henkilötietojesi käsittelyssä kansainvälisiä ja eurooppalaisia tietosuojaperiaatteita sekä sovellettavaa henkilötietoja koskevaa lainsäädäntöä (mukaan lukien EU:n yleinen tietosuoja-asetus, sovellettavuuden mukaan)。

Tämä Tietosuojaseloste sisältää kokonaisvaltaisesti tietoa siitä, miten KONE käsittelee henkilötietoja。Sitä voidan täydentää ratkaisukohtaisilla Tietosuojaselosteilla ja paikallisilla lisädokumenteilla。Lisäksi oikeutesi rekisteröitynä henkilönä voivat vaihdella maintain riippuen sovellettavista tietosuojalaeista。Tässä Tietosuojaselosteessa kerromme oikeudet, jotka perustuvat europuniin tietosuojalakeihin。

Tietosuojaseeloste在Jaettu Erieoihin,Jotka Kuvaavat Koneen Erileaisia LoogisiaHenkilötietojenKäsittelyKokonsuuuuksia。TietoSuojaselosteen Lopussa在Tietoa OikeuksistasiRekisteröitynäHenkilönä。

  1. 我在互联网上找到了你
  2. Koneen Asiakassuhteiden Hallinnan Tietokannat
  3. Koneen Toimittaja- ja Alihankkijatiedot
  4. Rekisteröidynoikeudet
  5. Tietosuojaselosteen paivitykset

rekisterinpitäjäjayhteystiedot

RekisteröidynHenkilönHenkilötietojenRekisterinPitäjänätoimiiSekone-KonserninPaikallinen yritys,ohteydessäaihonhänelläuutenonläheisinsuhde。

MonetKoneeenKäyttämätTyökalutJAVarsttävorlobaaleja,JA Kone Oyj Tarjoaa Ne Keskitetysti Koneen PaikallistenOrgenisaAtioidenKäyttöön。NäissäGlobaaleissaTyökaluissaJA ProseseissaHenkilötietojaValvovatYhdessäKone-KonserninPaikallinen Yritys JA Kone Oyj。

rekisteröidythenkilötvoivattttayhteyttäkoneeseenkaikissa tietosuojaanliittyvissäasioissaseuraavien yhteystietjen avulla:

凯安建设
Keilasatama 3,02150 Espoo
普和林:+358 204 751
Yhteyshenkilö:Globaali Lakiosasto,personaldatarequest@kone.com

Kaikki rekisteröityjen henkilöiden oikeuksien käyttämiseen liittyvät pyynnöt voidan lähettää KONEelle yhteydenottolomakkeella, joka on kone.com-verkkosivulla//www.artvanharvey.com/en/contact.aspx(Valitse Vaihtoehto“个人数据查询”)。

1.我在互联网上找到了你

TämäSisioSisältääyleisetTiedotSiitä,MitenKoneKäsitteleeHenkilötietojasiLiittyenTähänVerkkosivustioonJAKoneen Muihin InternetPalveluihin(“Sivustoon”)。KoneKäsitteleeSivustolaKerättyjäHenkilötietojasiTämänTietosuojaselosteenJa Sovellettavien Lakien Mukaisesti。LueTämäTietosuojaseLosteHuolellisesti,Jos Aiot Selata Tai MuullaTavallaKäyttääsivustoa。Jos etHyväksyTämänTietosuojaselosteenehtoja,Sinun在Poistutava Sivustolda。

1.1KerättävätHenkilötieTot

YleensäVoitKäydäSivustolaAntamattaHenkilötietojasi。Sivusto Jakautuu Teknisesti ErieSiin,Joista Joihinkin Saatetaan TarvitaEnemmänHenkilötietojaKuinToisiin,JA Joitain Osia TaasVoidaanKäyttääILMANHENKILÖTIETOJENKäsittelyä。

KunKäytSivustolla,TietokoneesiLähettääTeknisetJAMuut Tiedot Automaattisesti Meil​​le(IP-Osoitten,Selaintyypin JaKäynninLähteen)。KeräämmeTietoaVerkkosivustonKäytöstäsiMyösEvästeidenAvulla。Lisätietoja在TämänTietosuojaselosteenEvästeitäkoskevassa奥西萨。

TentyissäSivustonOsissa Sinua SaatetaanPyytääAntamananHenkilötietojaJA/ TaiRekisteröityMään,JottaVoitKäyttäääääääääääääääääääääallvelvelua。KunRekisteröidytSivustolle Tai Saat MuullaTavoinKäytöösi隧道TiliesiKäyttöävarten,Sinulta SaatetaanPyytääTiettyjäTietoja。

1.2käsittelyntarkoitusja oikeudelliset perusteet

KunKoneKäsitteleeSivustonKauttaKerättyjäHenkilötietoja,Sen Tarkoituksena

  • varmistaa Sivuston käytön tehokkuus ja turvallisuus
  • KehittääSivustonLaatua Ja Palveluvelikoimaa。
  • Tarjota Mukautettuja Palveluita JaSisältöäunnistamallaHenkilökohtaisettarpeesi Ja Kiinnostuksen Kohteesi
  • palveluitamme sinua varten
  • Ottaa SinuunYhteyttä.
  • Tehdätutkimustajakerätätilastotoia

Kone Pyrkii Tuottamaan KustanandaKaita Palveluita Niin,Ititei Sinun TarvitseRekisteröityäikseenJokaiseen Sivuston Palveluun。

TietojenKäsittelynOikeudellisetPerusteet Ovat Koneen Oikeutetut Edut,JotkaLiittyvätylläMainittihinTarkoituksiin。konepyytäärekisteröidynsuostumustahenkilökäsittelyyyn,坤萨洛特瓦特ataitävaativat。

1.3HenkilötietojenLähteetJaSäilytysaika

Rekisteröidyt henkilöt antavat henkilötiedot itse tai tiedot saadaan heidän käyttäessään Sivustoa。

Henkilötietoja säilytetään tarpeen tarkoituksissa, joita varten ne在kerätty。森jälkeen henkilötiedot poistetaan tehokkaasti tai tehdään nimettömiksi。

1.4 Evasteet

Toisinaan KONE saattaa tallentaa evästeiksi kutsuttuja tietoja käyttämääsi tietokoneseen tai mobiililaitteeseen tunnistamistasi varten, jos olet hyväksynyt tämän esimerkiksi antamalla suostumuksen tai muutamalla selaimen asetuksia。Evästeiden avulla koni saa tietoja siitä, miten ja milloin olet käyttänyt sivustoa, ja koni voi paranuaan palveluaan kehittämällä sivustoa。Evästeiden käyttö verkkosivustoilla on nykyään tavallista。Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit poistaa ne käytöstä muttamalla verkkoselaimesi asetuksia tai käyttämällä konen evästeasetustyökalua。Huomaa kuitenkin, että evästeiden poistaminen käytöstä voi estää sinua käyttämästä tiettyjä Sivuston palveluita。”

1.5 UUDELLEENMANKKWINOTI

Sivustolla saattaa olla käytössä谷歌AdWordsin uudelleenmarkkinoti, joka näyttää mainoksia viimeaikaisen Sivustolla käyntisi perusteella (uudelleenmarkkinoti)。Sivustolla suoritettavan uudelleenmarkkinininavulla lisätään tietoisuutta Koneen ratkaisuista ja palveluista。Käyntejä koskevat tiedot kerätään tallentamalla kolmannen osapuolen eväste tietokonelesi。Voit poistaa käytöstä Sivuston käyttöön liittyvän uudelleenmarkkininnin KONEen evästeasetustyökalun avulla。Tarjolla on myös laajempia käytöstäpoistovaihtoehtoja, jotka liittyvät kolmansien osapuolten verkkosivustojen käyttöön: voit käydä sivustolla网络广告倡议,muokata uudelleenmarkkinointimainosten asetuksia Googlen mainosasetusten sivustolla tai poistaa evästeet käytöstä。

Poista谷歌adwordsinuudelleenmarkkinointi käytöstä»

1.6 Verkkosivuston Analytikka.

KoneKäytääVerkkosivustoAnalyti考卡基,Kuten Adob​​e Analyticsia JA Google Analyticsia,Kun SEKerääTilastototoiaSivustonKäyttäjistäTarkoituksenaanParantaaSisältöä。NormaalistiTämä上的AnonyMiä的数据。Jos Kuitenkin OLET LadannuttunistuneenaSisältöäVerkkosovustolda,KirjautunutSisäänKoneenVerkkopalveluun Tairikyntyts verkkosivustollesähköpostitsesaamasilinkinkautta,Saatammepystyätunnistamanananalytikkadatan,joka onKerättysivustonkäytöstäsi。voitkäyttääkoneenevästeasetustökalunkäytöstäpoistotoimintojaestääksesikonettaseuraamastakäyntejäsisivustolla。SinunTäytyyToistaaTämäToimenPide,昆卡伊特·克恩登·韦尔克科斯·戈斯托拉·埃里蒂埃托里利亚JA / Tai Selaimilla。Voit Poistaa GoogleAnalyticsinKäytöstä拉特拉玛拉Google Analyticsin选择退出浏览器-Lisäosan。

Poista谷歌Analytics käytöstä»

1.7 Henkilotietojen siirtaminen

通力ei siirrä henkilötietoja通力公司bet金博宝在泰森yhteistyökumppaneiden, sidosyritysten, tytäryhtiöiden ja alihankkijoiden ulkopuolelle。Teknisten ja käytännöllisten vaatimusten takia osaa henkilötiedoista saattavat käsitellä alihankkijat, jotka sijaitsevat Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella, tai niitä saattaan käsitellä alihankkijoiden palvelimilla Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella。Tällaiset alihankkijat ovat suostuneet noudattamaan KONEen tiedonkäsittelystandardeja。

KONE voi luovuttaa rotettaville kolmansille osapuolille koontilastoja asiakkaistaan, myynnistään ja liikennemalleista sekä muista niihin liittyvistä Sivuston tiedoista, mutta nämä tilastot eivät sisällä henkilötietoja。

2.Koneen Asiakassuhteiden Hallinnan Tietokannat

Monien muiden yritysten tavoin KONE hyödyntää asiakassuhteiden hallinnan (CRM) tietokantoja hallitakseen ja seuratakseen myyntiään ja markkinointiaan。KONEen CRM-tietokannat sisältävät henkilökohtaisia tietoja asiakkaistamme, potentiaalisista asiakkaistamme ja muiden yritysten edustajista, joiden kanssa KONE on likesuhteessa tai pyrkii sellaiseen。KONEen CRM-tietokannat voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja myös KONEen asiakkaiden asiakkaista tai loppukäyttäjistä, jotka ottavat yhteyttä KONEeseen liittyen hisseihin, liukuportaisiin tai muihin KONEen kunnossapidon piirissä oleviin laitteisiin, sekä ulkoisista sidosryhmistä,joihin KONE on kininnostunut ottamaan yhteyttä kertoakseen yleisesti KONEesta ja sen likitoiminasta (esimerkiksi median edustajista ja talousvaikuttajista)。

TässäSiososeakerrotaan,MitenKoneKäsittelee亚洲克鲁努纳·纳坎李特蒂维·亨基省。

2.1KerättävätHenkilötieTot

seuravia tietoja kerätään ja käsitellään CRM:n yhteydessä:

  • 尼姆
  • titteli
  • sahkopostiosoite
  • Matkapuhelinnumero.
  • lankapuhelinnumero
  • faksinumero
  • osoite
  • 凯利
  • Mahdolliset muut就像kannalta olennaiset tiedot。

Tällaisia henkilökohtaisia tietoja kutsutaan myöhemmin tämän Tietosuojaselosteen osiossa 2henkilötiedoiksi., ja henkilöitä, joiden henkilötietoja käsitellään, kutsutaanrekisteroidyiksi

2.2käsittelyntarkoitusja oikeudelliset perusteet

KoneenSuorittamanHenkilötietojenKäsittelynTarkoitus在Helptavea koneen Liketoimintaa,Tukea Myyntiimintaa,Hallita Toimituksia,Kunnossapitopalveluita Ja Laskutusta,PitääYhteyttäSealkkaisiinSopimusten Hallintaa Ja Markkinoidtia VartenSekäMuutenYlläpitääSealkassuhdetta。KoneSaattaaKäyttääHenkilötietojaMyösKäsitelläkseenVahinkotapahtumia Ja VaateitaSekätjotakseenasiakkailleheidänpyytämänsäabua。

KONE saattaa ottaa yhteyttä rekisteröityihin suorittaakseen asiakasuskollisuustutkimuksia。Parantaakseen palveluitaan koni toivoo saavansa kyselyvastaukset varustettuna asiakkaan yhteyshenkilön nimellä。Nimesi ja muiden henkilötietojesi käsittely asiakasuskollisuuskyselyiden yhteydessä perustuu suostumukseesi。Kaikki tällaisissa kyselyissä kerätyt vastaukset ja muut tiedot luokitellaan KONEessa rottamuksellisiksi, ja tietojen käsittelyssä ja siirtämisessä noudatetaan asianmukaisia turvatoimia。

Henkilötietojen käsittely在välttämätöntä, jotta voimme noudattaa asiakasyritysten kanssa solmittuja myyntisopimuksia。Lisäksi henkilötietojen käsittely on tarpeen, kun KONE pyrkii edistämään oikeutettuja etujaan tavanomaisessa liiketoiminassa。konepyytäärekisteröidynsuostumustahenkilökäsittelyyyn,坤萨洛特瓦特ataitävaativat。

2.3HenkilötietjenLähteetJaSäilytsaika

Henkilötiedot on saatu joko asiakkaiden antamina tai heidän käyttäessään KONEen tuotteita ja palveluita。Henkilötiedot voivat myös olla peräisin KONEen edustajilta, ja ne voivat perustua heidän likitoiminsa rekisteröityjen kanssa。TectionsisäPapauksisakone voikerätähenkilötietojajulkisistarekisteistäjamuistaluotettavistaulkoisistaLähteistä。

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin se on yllä mainituissa tarkoituksissa tarpeen。森jälkeen henkilötiedot poistetaan tehokkaasti tai tehdään nimettömiksi。

2.4henkilötietojensiirtäminen

koneKäyttääHenkilötietojayleensäVainSisäisiinLiketoiminnallisiinTarkoituksiinEikäSiirläTietojaUlkopuolisille。JoitakinHenkilötietojavoivatKäyttääJAKäsitelläKoneenTytäryhtiöt,Alihankkijat Ja Muut Palveluntarjoajat,SilläTavoinKuinYlläMainituissaTarkoituksiss在Tarpeen上。kone varmistaa aina,ettätällaisiakolmansiaosapuolia sitovat sopimukset,joissa onriittävättietosuojaa ja luottamuksellisuutta koskevat ehdot。

Teknisten ja käytännöllisten vaatimusten takia henkilötietoja voidan käsitellä myös EU:n ja ETA:n ulkopuolella。KONE varmistaa, että tällaisille siirroille on oikeudellinen perusta。

3. Koneen Toimittaja- ja Alihankkijatiedot

bet金博宝Kone Corporation Ja SenTyöntekijät,yhteistyökumppanit,TytäryhtiötJasidoSyritykset(Yhdessäkone.)Käyttävätratkaisuja ja tietokantatekniikkaa hallitessaan koneen toimittajienja Alihankkijoiden edustajien yhteystietoja。TämäTietosuojaselosteSisältääLisätietoaKoneenTavastaKäsitelläHenkilötietoja,JotkaLiittyvätHankinta-Ja Ostotoimintoihin(Toimittajatietokannat)。

3.1 Kerattavat henkilotiedot

Seuraavia TietojaKerätäänJAKäsitelläänToimittajatietokantojenYhteydessä:

  • 尼姆
  • titteli
  • sahkopostiosoite
  • puhelinnumero
  • osoite
  • laskutustiedot
  • Mahdolliset muut就像kannalta olennaiset tiedot。
  • AlihankkijoidenTyöntekijöidennimi,Syntymäaika,yhteystiedot,Työsuhdetiedot,PätevydetJAsertifioinnit,MuutHenkilötiedot,Joita Koneen Asiakkaat Tarvitsevat Varmistaakseen Asianmukaisen Kulunvalvonnan Ja TurvallisuudenRakennustyömailla。

Tällaisia henkilökohtaisia tietoja kutsutaan myöhemmin tämän Tietosuojaselosteen osiossa 3henkilötiedoiksi., ja henkilöitä, joiden henkilötietoja käsitellään, kutsutaanrekisteroidyiksi

3.2 Käsittelyn tarkoitus ja oikeudelliset perusteet

KONE käsittelee henkilötietoja helpottaakseen KONEen hankintoja, ostoja, laskutusta ja sopimusten hallintaa。KONE saattaa käyttää tietoja myös vaateiden ratkaisemisessa, vahinkotapahtumien hallinnassa ja toimittajan tuntemisvelvollisuuden täyttämisessä。

konevoikäyttääyhteystoja toimitussuhteeseenliittyvännyleiseenvistintäänjahallintaan,库特伦·艾维特·哈丁·哈丁·艾米特·凯恩托维斯塔·贾普坦特拉姆斯塔

Lisäksi KONEen täytyy voida rotettavasti tunnistaa sille työskentelevät ulkopuoliset henkilöt, jotta se voi täyttää laatuun ja toiminnan turvallisuuteen liittyvät velvoitteensa。Ulkopuolisen henkilöstön tunnistamiseksi KONEen täytyy säilyttää tiettyjä henkilötietoja toimittajatietokanannoissaan。KONEen Toimittajatietokantoihin tallennettuja tietoja ulkopuolisesta henkilöstöstä käytetään vain työntekijöiden tunnistamiseen ja henkilöstöhallintoon sen mukaan, mikä on tarpeen liittyen heidän työskentelyynsä KONEessa。

KONEen on tarpeen käsitellä henkilötietoja, jotta se noudattaa hankintasopimusta ja/tai koska se pyrkii edistämään oikeutettuja etujaan tavanomaisessa liiketoiminassa。Paikalliset lait voivat myös velvoittaa KONEtta keräämään tiettyjä tietoja toimittajista sekä niiden työntekijöistä ja edustajista。Tällaiset velvoitteet voivat liittyä esimerkiksi turvallisuusvaatimuksiin, verotukseen ja vakuutuksiin sekä ulkoistetuissa töissä urakoitsijan muihin lakisääteisiin velvoitteisiin ja sitoumuksiin。konepyytäärekisteröidynsuostumustahenkilökäsittelyyyn,坤萨洛特瓦特ataitävaativat。

3.3henkilötietojenlähteetjasäilytsaika

Henkilötiedoton Saatu Joko Toimittajien Antamina TaiHeidänJAKoneen LiikesuhteenYhteydessä。UlkopuolistenTyöntekijöidenTiedot SaadaanYleensäAlihankkijayrityksiltä,Jotka ToimivatHeidänTyönantajinaan。TectionsisäPapauksisakone voikerätähenkilötietojajulkisistarekisteistäjamuistaluotettavistaulkoisistaLähteistä。

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin se on yllä mainituissa tarkoituksissa tarpeen。森jälkeen henkilötiedot poistetaan tehokkaasti tai tehdään nimettömiksi。

3.4 Henkilotietojen siirtaminen

koneKäyttääHenkilötietojayleensäVainSisäisiinLiketoiminnallisiinTarkoituksiinEikäSiirläTietojaUlkopuolisille。JoitakinHenkilötietojavoivatKäyttääJAKäsitelläKoneenTytäryhtiöt,Alihankkijat Ja Muut Palveluntarjoajat,SilläTavoinKuinYlläMainituissaTarkoituksiss在Tarpeen上。kone varmistaa aina,ettätällaisiakolmansiaosapuolia sitovat sopimukset,joissa onriittävättietosuojaa ja luottamuksellisuutta koskevat ehdot。

Teknisten ja käytännöllisten vaatimusten takia henkilötietoja voidan käsitellä myös EU:n ja ETA:n ulkopuolella。KONE varmistaa, että tällaisille siirroille on oikeudellinen perusta。

4.rekisteröidynoikeudet

rekisteröidytvoivat milloin tahansapyytääkoneettapääsyähenkilötitihinsa。Kone Korjaa Tai PoistaarekisteröidynpyynnöstämahdollisetPuutteelliset,Virheelliset Tai VanhentuneetHenkilötiedot。Rekisteröityhenkilövohetääbyyntönsäkoneelleyhteydenottolomakkeella,joka在kone.com-Verkkosivulla118金宝app (Valitse Vaihtoehto“个人数据查询”)。

Jos henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen, rekisteröidyllä在tahansa peruuttaa suostumus。Jos henkilötietojen käsittely perustuu kooneen oikeutetuihin etuihin, rekisteröity voi vastustaa käsittelyä tietyissä erityistilanteissa。Rekisteröidyn täytyy selostaa erityistilanne pyynnössä, jossa hän ilmaisee vastustuksen。

Tietyissä olosuhteissa rekisteröidyt voivat myös pyytää henkilötietojensa käsittelyn rajoittamista sekä pyytää tietojen siirtämistä。Jos rekisteröidyillä on KONEen käsittelytoimiin liittyviä huolenaiheita tai huomautuksia, heillä on myös oikeus tehdä valitus asianmukaiselle valvontaviranomaiselle。

Kone VoiEvätäPyynnönaInyynnöntäyttämisestäKohtuullisenMaksun,伊梅丽森·埃克朗·泰西顿·泰西克卡·凯恩·凯恩卡·凯恩·凯恩卡·克涅利(PyynnönVäämiseenMuuOikeutettu Peruste)。oikeutetut perusteet voivat eSimerkiksiestääkonettapoistamastahenkilötietoja,jotka onsäilytettäväpaikallistenlakien vaatimusten vuoksi taikirjausketjunYlläpitämiseksiPaikallisenVaadeajan Loppuun Asti。KoneenTäytyyMahdollisestiSäilytääTiedotMyösTäyttääkseenSopimusvelvoittensa。

Huomaa myös, että jos KONE toteuttaa pyyntösi suojata tai poistaa henkilötietosi, KONE ei välttämättä pysty tarjoamaan palveluita, joita haluat käyttää tai jotka olet aiemmin tilannut tai pyytänyt, takka tarjoamaan sinulle sisältöä, jonka haluat ladata tavastaanova。

5.Tietosuojaselosteen paivitykset

Kone PyrkiiKehittämäänSeivustoaan,LiketoimintaansaSekäTietosuojaprosessejaanJa-Työkalujaanjatkuvasti,JaPidättääoikeudenTähänYKYSYYDensuojakäytäntöönMuutoksia。Kone Toivoo,EttäKäytTämänTämänTämänAselosteenSilloinTällöinLäpiMuutostenVaralta。Sovellettavien Tietosuojalakien Mukaisesti kone voi ottaa sinuunyhteytäyössmyösmyösmuidenkäyttöliittymienkauttataikerättyjenyhteystizeneavullakertoakseenpäityksistä,Joilla On Olennaista Vaikutusta SinuunRekisteröitynäHenkilönä。